02.12.2022

Warme kupatilski sušači – novo u našoj ponudi

Warme – topliji pogled na svet!

Warme – idealno rešenje za grejanje i sušenje

Kompanija Warme je duže od dve decenije lider u proizvodnji sušača, a sve faze proizvodnje, uključujući liniju za proizvodnju profila cevi, vrši u sopstvenom pogonu.

Fabrika se nalazi u Turskoj i sa svojim profesionalnim osobljem i specijalnom tehnologijom, Warme ima mogućnost da dizajnira i proizvodi različite modele sušača na najbrži način bez kompromisa po pitanju kvaliteta, a godišnji proizvodni kapacitet je oko 500.000 komada.

Usvajajući princip „punog kvaliteta“ Warme kontroliše sve faze proizvodnje i svaki sušač se stavlja na test izdržljivosti i nepropusnosti.

Nakon projektovanja, proizvodnja se odvija u moderno opremljenim radionicama. Materijali za proizvodnju sušača za peškire uključuju plastiku, metale i elektroničke komponente. Proizvođači koriste najsavremenije mašine i alate za obradu materijala, kao što su CNC mašine i laseri, kako bi se osigurala preciznost i kvalitet proizvoda.

Nakon što su proizvodi napravljeni, oni prolaze kroz proces kontrole kvaliteta kako bi se osiguralo da su proizvodi u skladu sa standardima kvaliteta. Proizvodi se testiraju na različite načine, uključujući mehaničke testove, testove elektroničkih komponenti i testiranje rada.

Kada proizvodi prođu kontrolu kvaliteta, oni se pakuju i spremaju za isporuku. Proizvodi se isporučuju širom sveta i koriste se u različitim industrijama, uključujući kućanstva, hotelijerstvo, medicinsku industriju i industriju pranja veša.

Warme sušači su dostupni u tri boje i više dimenzija i serija, kako bi na najbolji mogući način odgovorili zahtevima potrošača, i kako bi se lakše uklopili u sve vrste kupatilskih prostora.

 

Kupatilo sa tuš kabinom, radijatorom, ogledalom, baterijama i lavaboom. Kupatilo sa tuš kabinom, radijatorom, ogledalom, baterijama i lavaboom. Kupatilo sa tuš kabinom, radijatorom, ogledalom, baterijama i lavaboom.Kupatilo sa tuš kabinom, radijatorom, ogledalom, baterijama i lavaboom.

Warme – topliji pogled na svet!