27.06.2024

Samostojeće kade Copen – luksuz i udobnost

Dizajn i funkcionalnost Copen kada, u kombinaciji sa odgovarajućim Copen baterijama napraviće od Vašeg kupatila savršeno mesto za odmor i relaksaciju nakon napornog dana.

Samostojeće kade Copen predstavljaju savršen spoj luksuza, elegancije i funkcionalnosti. Njihov moderni dizajn i vrhunski materijali čine ih idealnim izborom za svako kupatilo.

 

Dizajn i kvalitet

Copen kade su dostupne u različitim dimenzijama i završnim obradama, uključujući mat i sjajne bele, crne i bež varijante. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove kade nude dugotrajnost i izdržljivost.

 

Prednosti samostojećih kada

 

Samostojeće kade su postale sinonim za luksuz i sofisticiranost u modernim kupatilima. Njihova sloboda postavljanja, bez potrebe za ugradnjom uz zid, otvara brojne mogućnosti u dizajnu enterijera. Funkcionalnost i estetska privlačnost samostojećih kada daje centralni fokus prostoru u kom se nalaze.

Tri glavne prednosti Copen samostojećih kada su:

  • Elegancija i estetika: Copen kade doprinose luksuznom izgledu kupatila. Sa svojim elegantnim linijama i vrhunskim završnim obradama, one transformišu kupatilo u SPA oazu.
  • Fleksibilnost u postavljanju: Mogu se postaviti bilo gde u prostoriji, pružajući maksimalnu slobodu u dizajnu enterijera. Bilo da ih postavite pored prozora za uživanje u pogledu ili centralno za dramatičan efekat, samostojeće kade pružaju neograničene mogućnosti.
  • Jednostavno održavanje: Glatke površine olakšavaju čišćenje i održavanje higijene. Materijali otporni na mrlje i kamenac garantuju da će vaša kada izgledati kao nova godinama.

Modeli Copen samostojećih kada

 

Copen Bette: Mat bela završna objava, dimenzije 1700x750x550mm.

Copen Brigitte: Mat ili sjajna bela završna obrada, dimenzije 1700x750x550 mm.

Copen Ginger: Različite dimenzije i boje, uključujući bež/mat bela.

Copen Rita: Dostupna u mat crnoj i sjajnoj beloj boji, dimenzije 1700x800x580 mm.

Copen Mae: Mat bela završna obrada, dimenzije 1760x860x580mm.

Copen Marilyn: Sjajna bela završnica, dimenzije 1700x850x580mm.

Copen Sophia: Sjajna bela, samostaojeća kada, dimenzije 1760x710x770mm

 

Ukoliko želite da svom kupatilu dodate notu luksuza i udobnosti, Copen samostojeće kade su pravi izbor za vas. Pružaju savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i estetskog izgleda, čineći svaki trenutak proveden u kupatilu posebnim.