10.07.2024

Revestech Događaj u Minotti Showroom-u u Šimanovcima

Dana 9. jula 2024. godine, u Minotti showroom-u u Šimanovcima, na adresi Vojvode Vuka 8, održan je informativna i zanimljiva prezentacija u saradnji sa kompanijom Revestech. Prezentacija je obeležena uvidom u najnovije tehnike i proizvode Revestech-a, zahvaljujući veštoj prezentaciji Nikole Novakovića, kao i praktičnom demonstracijom koju je održao Marian Gherorgite, predstavnik Revestech-a za Rumuniju. Ovim događajem označili smo uvođenje Revestech hidroizolacionih membrana i slivnika na srpsko tržište.

 

Prezentacija je započela srdačnim dočekom svih prisutnih, ističući značaj saradnje između Minotti i Revestech kompanije. Minotti showroom, poznat po svojim luksuznim i inovativnim dizajnima, pružio je savršen ambijent za prezentaciju.

 

Nikola Novaković, ključna figura iz Revestech-a, održao je prezentaciju o proizvodima i rešenjima koje ova kompanija nudi. On je detaljno objasnio prednosti ugradnje hidroizolacionih membrana Revestech, naglašavajući njihovu efikasnost, dugotrajnost i jednostavnost ugradnje. Prezentacija je pružila prisutnima sveobuhvatan uvid u tehnologiju koja stoji iza ovih proizvoda i njihove potencijalne primene u građevinskoj industriji u Srbiji.

 

Nakon prezentacije, Marian Gherorgite, predstavnik Revestech-a za Rumuniju, održao je praktičnu demonstraciju ugradnje hidroizolacionih membrana i slivnika. Demonstracija je omogućila prisutnima da iz prve ruke vide jednostavnost i efikasnost ugradnje, kao i da postave pitanja i dobiju stručne odgovore. Marian je istakao ključne korake u procesu ugradnje, pružajući korisne savete i trikove za optimalne rezultate.

 

Događaj u Minotti showroom-u je bio veliki uspeh, pružajući prisutnima dragocene informacije i praktične veštine vezane za Revestech proizvode. Saradnja između Minotti i Revestech kompanija obećava svetlu budućnost, donoseći najnovije tehnologije i rešenja na srpsko tržište. Svi prisutni su otišli sa događaja bogatiji za novo znanje i uzbuđeni zbog mogućnosti koje donosi upotreba Revestech proizvoda.

 

Za više informacija o kompaniji Revestech, posetite njihov zvanični sajt Revestech. 

Ovaj događaj je samo početak uspešne saradnje koja će doneti mnogo inovacija i naprednih rešenja za građevinsku industriju u Srbiji.