10.01.2024

Nova kupatilska galanterija uskoro u ponudi

U mesecu januaru vas očekuje novitet od brenda Concept - DIAMOND galanterija

Uzbudljive vesti za ljubitelje elegantnog i funkcionalnog enterijera! Uskoro u našoj ponudi, ekskluzivni brend Concept donosi inovativnu kolekciju kupatilske galanterije, koja će unaprediti vaše kupatilo i pružiti mu dozu stila.

Očekujte vrhunsku izradu i sofisticirani dizajn, jer nam stiže niz proizvoda, uključujući držač wc papira, držač bade mantila, držač malog peškira i držač velikog peškira. Svi ovi proizvodi, kreirani s pažnjom prema detaljima, će unaprediti estetiku vašeg kupatila i dodati mu dozu luksuza. Jedna od prednosti ove kolekcije je raznovrsnost boja koje nudimo. Na raspolaganju su tri elegantne nijanse: brušeni mesing, hrom i mat crna galanterija. Ove boje omogućavaju vam da personalizujete svoj prostor prema vašem ukusu i da se uklope sa postojećim enterijerom.

Svi proizvodi iz Concept kolekcije izrađeni su od visokokvalitetnog mesinga, pružajući dugotrajan sjaj i izdržljivost. Osim estetskog užitka, ova galanterija će vam pružiti i funkcionalnost na najvišem nivou. Pogledajte narednu galeriju i upoznajte se sa svim varijantama nove galanterije.

Za sve dodatne informacije o dostupnosti proizvoda, nijansama boja ili bilo kakvim drugim pitanjima, slobodno kontaktirajte našu službu komercijale. Radujemo se tome što ćemo vam omogućiti da otkrijete sve prednosti Concept brenda i unapredite svoje kupatilo na jedan potpuno novi nivo luksuza i stila.