02.07.2024

Minotti team building – Kladovo 2024

Minotti team building – Zlatar 2023

Nezaboravan Team Building

Team building je ključan za jačanje timske kohezije, poboljšanje komunikacije i stvaranje lepih uspomena. Naš tim je nedavno imao priliku da doživi nezaboravno putovanje, ispunjeno avanturama, edukativnim obilascima i zabavom. U ovom blogu, podelićemo s vama detalje našeg putovanja koje je oduševilo svakog člana tima.


Prvi dan: Putovanje brodom i dolazak u Kladovo
Naše putovanje započelo je uzbuđenjem dok smo se ukrcavali na brod u Beogradu. Dok smo plovili rekom, uživali smo u prelepim pejzažima i dobrom društvu. Tokom plovidbe, organizovane su razne aktivnosti kako bi se svi opustili i pripremili za naredne dane avanture. Stigli smo u Kladovo u večernjim časovima, spremni za istraživanje i zabavu.

Drugi dan: Kultura i istorija Đerdapa
Drugi dan našeg putovanja bio je posvećen otkrivanju kulture i istorije regiona. Prva stanica bila je muzej Đerdapa, gde smo naučili mnogo o bogatoj istoriji ovog kraja. Zatim smo posetili hidroelektranu Đerdap, jedno od najimpresivnijih inženjerskih dostignuća u regionu. Obilazak je bio fascinantan i svi smo bili impresionirani tehnologijom i skalom projekta.

Nakon toga, uputili smo se ka ostacima tvrđave Diana, gde smo imali priliku da zavirimo u prošlost i saznamo više o važnosti ove tvrđave. Veče smo završili ukusnom večerom uz živu muziku, što je bilo savršen način da se opustimo i uživamo u druženju.

Treći dan: Povratak i dalje avanture
Poslednjeg dana našeg putovanja obišli smo Lepenski Vir, arheološko nalazište koje nas je sve oduševilo svojim *istorijskim značajem. Nakon toga, zaustavili smo se na prelepoj lokaciji Kapetan Mišin breg gde smo uživali u ručku sa neverovatnim pogledom na Dunav i sjajnom pričom kapetana Miše.

Naša poslednja stanica pre povratka u Beograd bila je Golubačka tvrđava. Ova impozantna građevina ostavila je snažan utisak na sve nas i bila je savršen završetak našeg putovanja.


Ovo team building putovanje bilo je više od običnog izleta. Bilo je to iskustvo koje je povezalo naš tim, pružilo nam nove uvide i stvorilo nezaboravne uspomene. Kroz zajedničke avanture, edukativne obilaske i večernje zabave, vratili smo se u Beograd ne samo kao kolege, već kao pravi tim. Radujemo se budućim putovanjima i izazovima koje ćemo zajedno savladati.