10.07.2022

Kompanija Minotti je na novoj lokaciji!

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da smo se nedavno preselili na novu lokaciju, u novoizgrađeni logističko-distributivni centar.

Objekat se prostire se na oko 15000m2, i čine ga veliki magacinski prostor, moderne kancelarije, konferencijske sale, prostori za odmor i maloprodajni salon u čijem ćete ambijentu sigurno uživati. Apsolutno svaki kutak je dizajniran sa pažnjom da se stvori prijatno mesto za boravak kako za zasposlene, tako i za naše saradnike i goste.

Preseljenje predstavlja veliki korak za kompaniju Minotti jer omogućava još bolje poslovanje, veći kapacitet i tehnološki razvoj. Novi prostor je opremljen najmodernijim sistemima, koji umnogome olakšavaju sve procese koji se odvijaju kod nas.

Takođe, nova lokacija je bliža glavnim saobraćajnim pravcima, što će olakšati transport proizvoda, kao i mnogo bolju logističku strategiju.

Uvek smo se trudili da naše poslovanje razvijamo u skladu sa najvišim standardima, i sigurni smo da će ova investicija  doneti još bolje rezultate na poslovnom planu.

Izgled prostora, kako spoljašnjosti tako i unutrašnjosti možete videti u galeriji u nastavku teksta.