31.05.2024

Dobrodošli u svet COPEN-a

Novi dodatak Minotti ponudi

Sa zadovoljstvom predstavljamo COPEN – brend koji postavlja nove standarde u svetu kupatilskih elemenata. Naša kolekcija nadgradnih lavaboa od nerđajućeg čelika je sinonim za vrhunski kvalitet, elegantan dizajn i neuporedivu funkcionalnost.

 

Kao veleprodajni kupac, razumemo da vam je važno imati pouzdanog partnera koji može da ispuni vaše zahteve za kvalitetom i pouzdanošću. Sa COPEN-om, dobijate upravo to – proizvode visokog kvaliteta koji su dizajnirani da zadovolje i najzahtevnije potrošače.

COPEN lavaboi od nerđajućeg čelika su proizvedeni od najkvalitetnijih materijala, garantujući dugotrajnost i otpornost na habanje. Debljina od 3mm osigurava izuzetnu čvrstoću i stabilnost, čineći ih idealnim izborom za svaki projekat renoviranja ili izgradnje.

 

Jedinstveni propadajući pop-up sistem koji dolazi uz svaki lavabo dodatno olakšava njihovo održavanje, dok istovremeno pruža elegantno rešenje za odvod vode. Ova kombinacija estetike i funkcionalnosti čini COPEN lavaboe prvim izborom za vaše kupce koji traže vrhunski proizvod.

Sa COPEN-om, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode koji će zadovoljiti i najviše standarde kvaliteta i dizajna. Nudimo konkurentne cene, pouzdanu isporuku i izuzetnu korisničku podršku kako bismo osigurali da vaše poslovanje raste i razvija se.

 

Ukoliko želite da unesete dodatnu vrednost u svoju ponudu, pozivamo vas da postanete deo COPEN porodice. Kontaktirajte danas naš sektor fiksne komercijale na broj  0222444400 ili svog ličnog komercijalistu da biste saznali više o veleprodajnim cenama i uslovima.